ABA-Anlæg København, Frederiksberg, Valby og Omegn

Installation af automatiske brandalarmanlæg

ABA-Anlæg

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Effektiv brandvarsling

Med et ABA-anlæg får du et effektivt system til varsling ved brand i din ejendom. Systemet alarmerer automatisk brandvæsenet, hvis dets detektorer opfanger røg og høje temperaturer.

Hos DS El-Teknik har vi den nødvendige fagekspertise til installation af ABA-anlæg i større bygninger.

Kundetyper:

  • Hoteller
  • Kontorer
  • Institutioner
  • Produktionsvirksomheder
  • IT virksomheder
  • Større private hjem

Vi sætter en ære i vores arbejde, hvorfor du altid får sikre installationer, når vi står for opgaven. Derudover lytter vi altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejde, eller vil du bestille en elektriker? Så tøv ikke med at kontakte din lokale elektriker i Rødovre, Hvidovre, Vanløse og resten af Storkøbenhavn. Vi kan kontaktes via formularen her på siden eller på telefon 36 14 03 00.

Installation af brandalarm

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon.

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os

Dørtelefonanlæg

Kombinerbar med andre systemer

Et ABA-system kan kombineres med en række andre systemer alt efter dit behov for sikring af bestemte afdelinger og inventar.

Man ser ofte, at brandalarmanlæg kombineres og integreres med varslingsanlæg, dørlukningsanlæg og brandventilationsanlæg.

Dørtelefonanlæg

stjerner

Meget hurtig service til akut strømsvigt. Problemet blev løst hurtigt og tilfredsstillende samme dag.

stjerner

Kompetent og faglig rådgivning. Kommer til tiden og laver arbejdet til en fair pris – Kan klart anbefales!

stjerner

Hurtigt kvalificeret el-arbejde

Jeg fik ordnet opgaven hurtigt og oplevede god service, både fra Søren som jeg var i telefonisk kontakt med, og fra Jakob der udførte opgaven

Fantastisk god service og kvalitet.

God rådgivning og udførelse

Kontakt os for ABA-Anlæg

Skal vi tage et kig på din opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager os gerne den nødvendige tid, så du kan få den bedste rådgivning. Skal du bruge en autoriseret el-installatør til en anden opgave såsom, dørtelefoner, elinstallationer eller noget tredje? Så kan vi også bistå med rådgivning og hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon 36 14 03 00 eller på E-mail: sl@ds-elteknik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.