Elektriker Vanløse

El-arbejde fra øverste hylde

Elektriker Vanløse

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Elektriker i Vanløse med en bred vifte af kompetencer

I DS El-teknik har vi mange års erfaring i branchen og har derfor oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Vi løser dagligt opgaver for både privat- og erhvervskunder, foreninger og institutioner og arbejder med alt fra almene el-installationer i boliger til moderne og smarte adgangskontrol til eksempelvis foreninger og virksomheder. Vi tilbyder blandt andet hjælp til opgaver såsom:

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi typisk udfører for vores kunder. Har du brug for en elektriker i Vanløse til en af de ovenstående typer opgaver eller en helt anden, så tøv ikke, kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din kommende opgave.

Lys ved træ

Kontakt os i dag

Tag en uforpligtende dialog omkring dine behov og muligheder – vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os

Plantegning

Erfaren elektriker i Vanløse

Uanset hvor stor din elopgave end måtte være, så har vi den nødvendige ekspertise til at kunne løfte opgaven. Vi er ikke bange for at tage ekspert rollen til os, og står derfor også klar med kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. Derudover går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket betyder at vi har fokus på detaljen og udfører el-arbejde i den højeste kvalitet. På den måde er du sikker på et resultat, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Plantegning

Kontakt din lokale elektriker i Vanløse og få et tilbud på din opgave

Hvis du har behov for en dygtig elektriker i Vanløse, Rødovre, Hvidovre eller et andet sted i Storkøbenhavn, så tøv ikke med at ringe. DS El-teknik står klar til at hjælpe uanset hvilken type elopgave, du skal have løst. Vi dækker hele København. Du kan kontakte os på telefon 36 14 03 00 eller ved at sende os en e-mail på sl@ds-elteknik.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.