Elektriker Rødovre

Din lokale elektriker i Rødovre

Elektriker Rødovre

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Elektriker i Rødovre udfører el-arbejde fra A-Z

I DS El-teknik har vi mange års erfaring og har gennem disse år oparbejdet en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at løse opgaver inden for alt lige fra almene el-installationer og varmepumper i boliger til adgangskontrol til eksempelvis foreninger og virksomheder. Vi løser dagligt opgaver for både private, erhverv, foreninger og institutioner og vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende typer opgaver:

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi typisk hjælper vores kunder med. Har du brug for en elektriker i Rødovre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan som regel hjælpe dig også selvom du ikke lige synes din opgave er nævnt i ovenstående.

elektriker stikkontakt

Kontakt os i dag

Tag en uforpligtende dialog omkring dine behov og muligheder – vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os

Installation af brandalarm

Få kompetent rådgivning af elektriker i Rødovre

Uanset omfanget af din kommende elopgave, så har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at kunne løfte opgaven. Grunden vores erfaring er vi heller ikke bange for at tage ekspert rollen til os. Hos os får du nemlig altid kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. Ydermere går vi altid til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket betyder at vi er detaljeorienteret og altid sikrer at kvaliteten er i top. På den måde er du sikker på et godt og holdbart resultat, som passer til lige netop dig og dine behov.

Installation af brandalarm

Har du brug for en kompetent elektriker i Rødovre?

Har brug for en erfaren elektriker i Rødovre, Hvidovre, Vanløse eller et andet sted i Storkøbenhavn? Uanset hvilken type elopgave du har brug for hjælp til, står vi i DS El-teknik klar til at løfte opgaven for dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 14 03 00 eller ved at sende os en mail på sl@ds-elteknik.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.