Om os

Læs mere om virksomheden og vores værdier

Om os

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Om DS El-Teknik

Vi er et veletableret autoriseret el-installatør firma med hovedkontor i Rødovre. Vi udfører elektrikerarbejde i hele Københavnsområdet, og servicerer alle kundetyper, lige fra private til erhverv.

Familiedrevet virksomhed

Vi er en familiedrevet virksomhed, og derfor er det vigtigt for os at omgive os med gode og pålidelige medarbejdere, der indgår i fælleskabet.

Dette gør, at du som kunde kan være sikker på, at alle vores ansatte går op i deres arbejde og er autoriserede fageksperter.

Kvalitetsarbejde og detaljeorienterede slutresultater, er hvad der kendetegner vores arbejde med EL. Dette udspringer fra vores vilje til hele tiden at have kunden i fokus, og være opdateret inden for de nyeste teknologier i branchen.

Vores elektriker team består af medarbejdere i alle aldre, hvilket vi mener er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor vi viser såvel ungt gåpåmod som garvet ekspertise.

DS El-Teknik medarbejdere1

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon.

Lampe hænges op

God dialog med kunden

Igennem god kommunikation sikrer vi, at du som kunde kender alle dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Du kan generelt set betragte os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering, og finde en løsning der holder mange år frem i tiden.

Lampe hænges op

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os