Installation af TV-Overvågning

Vi tilbyder sikkerhedsløsninger til private og erhverv

TV-overvågning

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

TV-overvågning

Tv-overvågning dækker i dag et bredt område, med mange forskellige typer overvågning. Hold for eksempel øje med din virksomhed hjemmefra eller et helt andet sted i verden via internettet. Tv-overvågning er et godt supplement til traditionelle sikkerhedsforanstaltninger.

Vi tilbyder TV-overvågning til:

  • Hoteller
  • Ambassader
  • Byggepladser
  • Receptioner
  • Private

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejde, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon 36 14 03 00.

Røgalarm installeres

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon.

Installation af dørtelefon

Få markedets bedste tv-overvågning

Området indenfor tv-overvågning har i de seneste år været igennem en rivende udvikling. Dermed kan du den dag i dag få rigtig gode løsninger til meget fordelagtige priser.

Hos DS El-Teknik er det vores ambition, at det skal kunne betale sig at samarbejde med os, og derfor tilbyder vi meget konkurrencedygtige priser på markedets bedste udstyr.

Installation af dørtelefon

stjerner

Meget hurtig service til akut strømsvigt. Problemet blev løst hurtigt og tilfredsstillende samme dag.

stjerner

Kompetent og faglig rådgivning. Kommer til tiden og laver arbejdet til en fair pris – Kan klart anbefales!

stjerner

Hurtigt kvalificeret el-arbejde

Jeg fik ordnet opgaven hurtigt og oplevede god service, både fra Søren som jeg var i telefonisk kontakt med, og fra Jakob der udførte opgaven

Fantastisk god service og kvalitet.

God rådgivning og udførelse

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os