Marine Teknik

Alt inden for el-installationer til både

Marine Teknik

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

25 års erfaring med marine teknik

Vores ekspertise inden for installationer til både spænder vidt. Vi har arbejdet med såvel nye som gamle både, og har altid fokus på at udføre installationer, der emmer af kvalitet ned til mindste detalje. Vi tilbyder:

 • Renovering af el-installationer
 • Forsikringsskader
 • Udbedring af lynnedslag
 • Generel rådgivning
 • Galvanisk tæring
 • Laderelæer og skillerelæer
 • Lys
 • Lanterner
 • Kortplotter
 • Vandvarmere
 • Batterier
 • Køleskabe
 • Lænsepumper
 • Instrumenter
 • Bovpropeller

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejde, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon 36 14 03 00.

Yacht Electric logo

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon.

Havn

Installationer og produkter af høj kvalitet

En hyppig årsag til brand i både er underdimensionerede ledningssystemer. Derudover er der typisk alt for mange dårligt udførte ”gør det selv installationer”, som kan være til fare for båden og mandskabet ombord.  Har du problemer med galvanisk tæring? Er zinkanoderne forsvundet hen over sommeren, eller er skruen ligefrem angrebet af tæring, så har du helt sikkert et problem med galvanisk tæring!

Har du opdelt din batteribank, så har du altid strøm til at starte motoren? Vi adskiller batterierne, således at generator og batterilader altid prioriterer startbatteriet først.

Hos DS El-Teknik har vi i rigtig mange år haft et godt og solidt samarbejde med flere af de mest seriøse spillere inden for bådverden. På den måde er vi et stærkt team, og vi kan løse stort set alle problemer på en båd.

Du kan også læse mere om Adgangskontrol, TV-overvågning, Marine teknik, Varmepumper og solceller.
Se vores leverandører og samarbejdspartnere herunder:

Havn
Columbus Marine logo
tempo bådudstyr logo
Kjoeller logo
Jakob Jensens Bådeværft logo
KKE Motorer logo
Banner logo

stjerner

Meget hurtig service til akut strømsvigt. Problemet blev løst hurtigt og tilfredsstillende samme dag.

stjerner

Kompetent og faglig rådgivning. Kommer til tiden og laver arbejdet til en fair pris – Kan klart anbefales!

stjerner

Hurtigt kvalificeret el-arbejde

Jeg fik ordnet opgaven hurtigt og oplevede god service, både fra Søren som jeg var i telefonisk kontakt med, og fra Jakob der udførte opgaven

Fantastisk god service og kvalitet.

God rådgivning og udførelse

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os