Elektriker Hvidovre

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde

Elektriker Hvidovre

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Elektriker i Hvidovre løser en bred vifte af el opgaver

I DS El-teknik har vi over 20 års erfaring i el branchen og har derfor oparbejdet en stor ekspertise, hvilket gør os i stand til at løse opgaver inden for en bred vifte af forskellige typer el opgaver. Vi hjælper dagligt vores kunder med alt lige fra service og installation af almene el-installationer, varmepumper, dørtelefoni og adgangskontrol. Vi løser opgaver for både privat- og erhvervskunder, boligforeninger og institutioner, blandt andet tilbyder vi hjælp til opgaver såsom:

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi typisk udfører for vores kunder. Ønsker du el-arbejde udført i høj kvalitet og af en erfaren elektriker i Hvidovre, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Tøv ikke med at kontakte os, også selvom du ikke synes din opgave er nævnt i ovenstående. Vi kan som regel godt hjælpe dig alligevel.

logo på varevogn

Kontakt os i dag

Tag en uforpligtende dialog omkring dine behov og muligheder – vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os

DS El-Teknik medarbejdere

El-arbejde udføres i høj kvalitet af elektriker i Hvidovre

Uanset størrelsen af din elopgave, så har vi den nødvendige erfaring der skal til for at kunne løfte opgaven. Som eksperter i diverse el-installationer kan du trygt overlade arbejdet til os, vi lytter altid til dine ønsker og behov, således at du ender med en løsning, der passer perfekt til dig og din opgave. Vi står klar med kompetente råd og vejledning og vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket betyder at vi arbejder detaljeorienteret og med fokus på altid at levere løsninger i høj kvalitet.

DS El-Teknik medarbejdere

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker Hvidovre i dag

Som din lokale elektriker i Hvidovre, står vi klar til hurtigt og rykke ud og hjælpe dig med din opgave – Vi dækker hele Storkøbenhavn såsom Vanløse og Rødovre. Du kan kontakte os enten på telefon 36 14 03 00 eller via mail på sl@ds-elteknik.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.