Dørtelefoner København, Frederiksberg, Valby og Omegn

Installation og service af dørtelefoner og porttelefoner

Dør-/porttelefoner

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Gode tilbud på dørtelefonanlæg

Hos DS El-Teknik har vi gennem mange år arbejdet med installation af dørtelefoner og porttelefoner i København, Frederiksberg, Valby og omegn. Vores ekspertise ligger i at skabe kvalitetsløsninger for boligforeninger, der holder i mange år frem og fungerer upåklageligt.

Vi tilbyder:

 • Installation af dør- og porttelefonanlæg
 • Fejlfinding på eksisterende anlæg
 • Reparation

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi dækker hele København – Lige fra Rødovre, Hvidovre og Vanløse til Frederiksberg. Vi kan kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon 36 14 03 00

dørtelefoner

Kontakt os i dag

Tag en uforpligtende dialog omkring dine behov og muligheder – vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os

DS El-Teknik medarbejdere

Dørtelefoner og porttelefoner i høj kvalitet

Vi anvender altid produkter i høj kvalitet, med lang levetid og minimal vedligeholdelse. Vi har stor erfaring med det tyske kvalitetsprodukt Siedle, som lover minimum 10 års reservedelsgaranti på deres produkter. Disse produkter gennemgår omfattende tests inden de sættes i produktion, og derfor går man aldrig galt i byen med et Siedle produkt.

Læs mere på Siedle’s eget website.

Vi leverer selvfølgelig også mange andre typer anlæg, heriblandt Scantron, Videx m.m. Kombinationsmulighederne inden for design, farver og funktionalitet er mange, der kan bl.a. anvendes:

 • Kamera i farver eller sort/hvid
 • Fingeraftryksaflæser
 • Nøgle/magnetbriksaflæser
 • Kodetastatur
 • Informationsmoduler
 • Integrerede postkasser i samme eksklusive design
 • Løsninger i kobber, børstet stål eller messing
 • Løsninger i specielt lakeret farver efter RAL koden, børstet stål, messing m.m.
 • Skræddersyede løsninger til netop dine behov
DS El-Teknik medarbejdere

stjerner

Meget hurtig service til akut strømsvigt. Problemet blev løst hurtigt og tilfredsstillende samme dag.

stjerner

Kompetent og faglig rådgivning. Kommer til tiden og laver arbejdet til en fair pris – Kan klart anbefales!

stjerner

Hurtigt kvalificeret el-arbejde

Jeg fik ordnet opgaven hurtigt og oplevede god service, både fra Søren som jeg var i telefonisk kontakt med, og fra Jakob der udførte opgaven

Fantastisk god service og kvalitet.

God rådgivning og udførelse

Omstilling til telefon eller computer

Dørtelefonen kan omstilles til en fastnet/mobiltelefon eller PC, og herfra etableres der samtale og døre og porte kan åbnes.

Dette er meget brugt i virksomheder, hvor det er en vicevært eller en i receptionen, som skal åbne døren. Vi står gerne til rådighed med yderlig produktinformation, spørgsmål og eventuel udlån af demonstrationskuffert. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du står og skal have installeret dørtelefoner eller portanlæg – Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.