EL-installatør København, Frederiksberg,
Valby og omegn

Få et godt tilbud på din installationsopgave

El-installation

Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Både privat & erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Alt indenfor el-installation

Hos DS El-Teknik varetager vi enhver installationsopgave, hvad enten der er tale om en mindre installation i hjemmet eller en større opgave for din virksomhed. Vi tilbyder bl.a.:

 • Nye installationer, bl.a. tilbygninger/ombygninger, køkken og bad m.m.
 • Renovering af gamle/defekte installationer
 • Installationseftersyn
 • Brandalarmeringsanlæg
 • Ventilationsanlæg
 • Installation af dørtelefoner
 • CTS anlæg
 • Panik- og nødbelysning
 • El-attester på el-installationer i forsamlingslokaler, fællesadgangsvej og flugtveje
 • Service kontrakter
 • Intelligente bygnings installationer f.eks. IHC, Zensehome, smarthouse m.m.

Har du spørgsmål vedrørende vores arbejde, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon 36 14 03 00.

Opsætning af lys

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon.

Medlem af TEKNIQ Garanti

Hos DS El-Teknik er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, og er dermed også dækket af deres garantiordning. Garantiordningen sikrer dig som kunde i tilfælde af fejl, mangler og tvister. Garantiordningen giver dig som forbruger mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis arbejdet mod al forventning ikke er udført korrekt. Får du medhold i din klage, er vi som installatør pålagt at udbedre eventuelle fejl og mangler. Er dette i sidste ende ikke muligt, er du dækket omkostninger på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Familiedrevet el-firma

Vi er et familiedrevet el-firma, der altid har haft fokus på at udføre installationsarbejde af højeste kvalitet. Foruden at være eksperter inden for vores felt, lægger vi meget vægt på at skabe gode relationer med vores kunder. Vores mål er ikke bare at udføre opgaven, men også at efterlade et positivt indtryk, så du en anden gang med glæde gør brug af vores installatører. Som professionel elektriker i København rådgiver vi gerne vores kunder, når vi er ude på opgaven, så slutresultatet opfylder de behov der måtte være.

Kontakt os

Bygning med lys

Energioptimering og rådgivning

Både i private hjem og i store virksomheder kan der være mange penge at spare ved at optimere el-installationerne. I kraft af vores mange år i branchen har vi udviklet en ekspertise i at rådgive omkring energioptimering.

Ved en grundig gennemgang af installationerne kan vi ofte identificere konkrete punkter, der ved en effektivisering og modernisering kan gå hen og skabe store besparelser.

Vores fokus på at skabe energibesparende løsninger har medført, at vi også kan varetage installation af luft/luft varmepumper, og endvidere er blevet certificeret til at installere solceller.

Bygning med lys

stjerner

Meget hurtig service til akut strømsvigt. Problemet blev løst hurtigt og tilfredsstillende samme dag.

stjerner

Kompetent og faglig rådgivning. Kommer til tiden og laver arbejdet til en fair pris – Kan klart anbefales!

stjerner

Hurtigt kvalificeret el-arbejde

Jeg fik ordnet opgaven hurtigt og oplevede god service, både fra Søren som jeg var i telefonisk kontakt med, og fra Jakob der udførte opgaven

Fantastisk god service og kvalitet.

God rådgivning og udførelse

Intelligente bygnings installationer

Intelligente bygnings installationer, ofte forkortet IBI, er en moderne form for el-installation, der tillader en meget fleksibel anvendelse af eksempelvis stikkontakter, udtag, trykkontakter m.m.

Med en IBI-løsning er der kommunikation mellem alle indgangs- og udgangsenheder, hvilket i lægmands termer betyder, at du kan indstille din el-installation fuldstændig efter dine behov. Hos DS El-Teknik har vi stor erfaring med at installere IBI-løsninger, og vi rådgiver dig gerne om en passende løsning til dig.

Automatiske brandalarmanlæg

Automatiske brandalarmanlæg (ABA-anlæg) installeres ofte i større ejendomme og virksomheder, med henblik på at have et effektivt system til alarmering ved brand. Hos DS El-Teknik har vi den nødvendige ekspertise til installation af ABA anlæg. ABA anlæg kan i nogle tilfælde være et krav fra myndighederne i kraft af, at det er forskrevet i bygningsreglementet. Kontakt os gerne for et møde omkring installation af et ABA anlæg i din bygning.