Installation af Varmepumper og Solceller

Vi er certificeret til installation af luft/luft varmepumper og solceller

 Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsen anvisninger.

 Såvel privat som erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

 Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Energioptimering

Som fagspecialist inden for EL dækker vores ekspertise også over rådgivning omkring og implementering af energioptimerende tiltag.

For at kunne tilbyde dig en altomfattende service, har vi som virksomhed besluttet også at tilbyde installation af varmepumper og solceller.

Vi tilbyder

  • Installation og service af luft/luft varmepumper

  • Installation og service af solceller

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du bestille en elektriker, kan vi kontaktes via kontaktformularen på vores kontaktside, eller på telefon.

Ring til os i dag på  36140300

luft/luft varmepumper

Varmepumpen har de seneste mange år været et miljøvenligt alternativ til opvarmning med eksempelvis el-radiatorer og gas-/oliefyr.

Hos DS El-Teknik kan vi være behjælpelige med installation af luft/luft varmepumper til for eksempel garagen, sommerhuset, hobbyrummet eller kælderen.

Luft/luft varmepumper er de seneste år blevet optimeret i en sådan grad, at de har en effektivitets grad, der er 4-5 gange højere end el-radiatorer.

Kort fortalt kan en varmepumpe med en SCOP værdi på 4 generere 4 kWh varmeenergi per kWh el der bruges. Dette er vidner om systemets utrolige energiudnyttelse - noget der også kommer pengepungen til gode, ved en besparelse på den årlige varmeregning.

Læs mere om