Om os

Læs mere om virksomheden og vores værdier

 Autoriseret el-installatør

Din sikkerhed for, at vores arbejde er i overenstemmelse med Sikkerhedsstyrelsen anvisninger.

 Såvel privat som erhverv

Vi arbejder for alle slags kunder. Lige fra private og erhverv til det offentlige.

 Medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti. Ordningen dækker ved fejl, mangler og tvister.

Om DS El-Teknik

Vi er et veletableret autoriseret el-installatør firma med hovedkontor i Valby. Vi udfører elektrikerarbejde i hele Københavnsområdet, og servicerer alle kundetyper, lige fra private til erhverv.

Familiedrevet virksomhed

Vi er en familiedrevet virksomhed, og derfor er det vigtigt for os at omgive os med gode og pålidelige medarbejdere, der indgår i fælleskabet.

Dette gør, at du som kunde kan være sikker på, at alle vores ansatte går op i deres arbejde og er autoriserede fageksperter.

Kvalitetsarbejde og detaljeorienterede slutresultater, er hvad der kendetegner vores arbejde med EL. Dette udspringer fra vores vilje til hele tiden at have kunden i fokus, og være opdateret inden for de nyeste teknologier i branchen.

Vores elektriker team består af medarbejdere i alle aldre, hvilket vi mener er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor vi viser såvel ungt gåpåmod som garvet ekspertise.

God dialog med kunden

Igennem god kommunikation sikrer vi, at du som kunde kender alle dine muligheder, og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Du kan generelt set betragte os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering, og finde en løsning der holder mange år frem i tiden.

Ring til os i dag på  36140300

Få et 
uforpligtende 
tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.